Η τοποθεσία μας

en el
+ -

Διαθεσιμότητα

ελεγχοσ διαθεσιμοτητασ

Σας μαγεύει από την πρώτη στιγμή !

Η τοποθεσία μας
Η τοποθεσία μας
Η τοποθεσία μας
Η τοποθεσία μας
Η τοποθεσία μας
Η τοποθεσία μας
Η τοποθεσία μας
\/

Η τοποθεσία μας

Τα διαμερίσματα είναι χτισμένα σε πλαγιά, σε κτήμα 8 στρεμμάτων με θέα το απέραντο γαλάζιο και το λιμάνι του Σταυρού, που ήταν το πρώτο λιμάνι της Τήνου. Εκεί βρίσκεται και το παραδοσιακό εκκλησάκι του Σταυρού με την παραλία του, η οποία είναι αρκετά προστατευμένη από τον αέρα.

Σε απόσταση 300 μέτρων θα βρείτε την παραλία του Αγίου Μάρκου με το ομώνυμο εκκλησάκι. Και αυτή η παραλία προτιμάται από τους ντόπιους για το μπάνιο τους λόγω της προστασίας που παρέχει από τον αέρα.

Η περιοχή Κιόνια βρίσκεται 1 χλμ. από τα διαμερίσματα. Έχει μεγάλη, οργανωμένη πλαζ με άμμο, πολλά εστιατόρια καθώς και την παραδοσιακή ταβέρνα "Τσαμπιά". Υπάρχουν επίσης πολλές μικρότερες παραλίες στις οποίες μπορείτε να φτάσετε και με τα πόδια. Εκεί βρίσκεται και ο αρχαιολογικός χώρος του ιερού του Ποσειδώνα και της Αμφιτρίτης.

Το λιμάνι και η πόλη της Τήνου βρίσκονται σε απόσταση 1 χλμ. Κοντά στα διαμερίσματα υπάρχει στάση λεωφορείου. Τα δρομολόγια διαφέρουν ανάλογα με την εποχή. Στα διαμερίσματα θα βρείτε το πρόγραμμα των λεωφορείων. Με αυτά μπορείτε να επισκεφτείτε και τα χωριά της Τήνου.

Στον χώρο των διαμερισμάτων υπάρχει πάρκινγκ, το οποίο είναι δωρεάν για τους πελάτες. Επίσης στον εξωτερικό χώρο υπάρχει ντουζιέρα.

All rights reserved www.aegeandream.gr 2016 | Created by BOOKRES